24. september 2023

Halti kulturscene

På Halti kulturscene tilbys opplevelser for alle. Dette er en flerbrukssal som benyttes til konserter, teater, film, møter, konferanser, offisielle hendelser og alt mulig annet. Salen har 180 seter i amfi – men det er også mulig å benytte salen uten amfi, med en maksimum kapasitet på 300 personer med ståplasser eller en blanding av stå- og sitteplasser.

Vi tilbyr også en variant med unummererte seter og oppbygd scene på maks 5 meters dybde, hvor kapasiteten er ca 230 seter.

Vi tilbyr også konfigurering med kafèbord og stoler, som har vesentlig mindre kapasitet.

Sceneforhold

Scenen er på flatt gulv, men vi kan også bygge forhøyet scene. Vi har totalt 60m2 med Nivtec sceneplattinger tilgjengelig, med 20, 40 og 60 cm ben.

Kulturscenen har også 3 dedikerte garderober bak scenen med WC, dusj og sminkespeil m/lys, hvorav en er tilpasset funksjonshemmede. Garderoben er også utstyrt med kjøleskap, vaskemaskin og strykebrett.

Teknisk utstyr

Teknisk utstyr er av høy kvalitet og flotte moderne sceneforhold gjør Halti kulturscene til en attraktiv arena både for artister/utøvere og publikum.

Halti kulturscene var også en av de første i landet til å være helt uten konvensjonelle scenelys. Samtlige lyskastere er av typen LED, noe som gjør at de bruker lite strøm og utvikler vesentlig mindre varme enn halogenpærer o.l. Dette betyr at det ikke finnes en eneste konvensjonell dimmekanal i salen!

Kulturscenen benytter utstyr fra Meyer Sound, Midas, MA Lighting, Shure, Sennheiser trådløst og Lab.Gruppen – for å nevne noen. Kulturscenen har også noe backline tilgjengelig.

Tilhører Nordreisa kommune

Halti kulturscene eies og driftes av Nordreisa kommune. Utleiepriser vedtas hvert år av kommunestyret.

Kulturscenen fungerer også som trosnøytralt seremonirom ved vielse, konfirmasjon og begravelse. Ta kontakt med Nordreisa kommune Servicetorget for mer informasjon om dette.

Halti kulturscene er en del av Halti-bygget. Bygget huser en rekke leietakere, både offentlige og private. Deriblant Nord-Troms museum, Halti næringshage, Halti nasjonalparksenter, Halti kvenkultursenter og Nordreisa kommune – Virksomhet for kultur. Leie av Halti kulturscene gir ikke automatisk tilgang til andre deler av Halti-bygget, inkludert foajé.

Ønsker du å leie Halti kulturscene?

Ta kontakt med bookingansvarlig Jørn Holm (tlf 41706110 / jorn.holm@nordreisa.kommune.no)

Hopp rett ned til innholdet