Kaffekino: Elizabeth – Et portrett av en dronning

Dato/tid
tirsdag 04. oktober
17:00

Kategorier


Tirsdag 4. oktober er det igjen duket for kaffekino, konseptet hvor vi viser kvalitetsfilm og serverer kaffe og kake i stedet for det vanlige kinogodteriet. Denne gangen er det kinoen selv som står for serveringen av kaffe og kake, og dermed er godsakene innbakt i prisen!

Om filmen:
En storslått hyllest til Dronning Elizabeth som forteller om et fantastisk liv, og en dronning som har blitt et ikon over hele verden. Roger Michell (1956-2021), (Notting Hill, Nothing like a Dame) sin aller siste film er en hyllest til Dronning Elizabeth (1926 – 2022) ELIZABETH – ET PORTRETT AV EN DRONNING

Metervis med arkivmateriale har blitt klippet sammen for å feire Dronning Elizabeth av Storbritannia. En filmisk turné med over 70 år med filmklipp som gir et rikt bilde av en storartet kvinne. Syv tiår på tronen er nemlig det lengste en britisk monark noensinne har sittet. Filmen er apolitisk og appellerer til alle. Satt sammen i vignetter med ulike temaer, som får frem de mange bragdene av dronningen. Den er morsom, kjærlig og oppriktig. Det er en vakker og engasjerende dokumentarfilm, regissert av Roger Michell (Notting Hill), som dessverre døde av et hjerteinfarkt før filmen kom ut.

 

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook

Facebook

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin