28. mars 2023

Den Store Kinodagen 2019

Dato/tid
lørdag 02. november
09:15 - 21:00

Sted
Nordreisa kino

Kategorier


Lørdag 2. november er det stor festdag på kinoer over hele landet, deriblant Nordreisa kino.

I løpet av dagen vises hele fem filmer, hvor alle billetter selges til halv pris. I tillegg vil det skjer andre sprell og premietrekninger før og etter filmene.

Billettsalget er i gang i eBillett-appen og her på nettsiden.

Kakefrokost

Dørene åpner allerede kl 09.15 og dagen starter med kakefrokost med saft for de minste og kaffe for de voksne. Det blir en stasjon for ansiktsmaling, tegnestasjon og fiskedam med gaver til barna.

Barnas turlag Nordreisa vil også ha egen stand med informasjon om sine aktiviteter, i forbindelse med filmen «Villmarksbarna – En eventyrlig reise».

Programmet

Slik blir filmprogrammet:

Kl 10.00: Felix på ville veier (6 år)

Filmen bringer seerne inn i en fargefylt og vakker animasjonsverden med god musikk, som drar både barn og foreldre inn. Det bys på lett humor og en spennende historie som passer alle.


Kl 12.00: Villmarksbarna – En eventyrlig reise (For alle)

«Villmarksbarna» er kjent fra NRK. Nå reiser familien inn i Grønlands ville, unike, arktiske natur. Villmarka og inuittenes fangstkultur byr på spenning, utfordringer og mange nye erfaringer.


Kl 14.00: Spionen (12 år)

Historien som Sonja Wigert, som levde et farlig liv som dobbeltagent under 2.verdenskrig. Sonja beveger seg på en stram line for å håndtere et spill – og en rolle – som får fatale følger for henne.


Kl 16.30: Maleficent: Mistress of Evil (9 år)

Maleficent: Mistress of Evil, er oppfølger til den internasjonale box-office suksessen Maleficent fra 2014. Vi møter igjen Angelina Jolie og Elle Fanning i sine roller som den mørke feen Maleficent og prinsesse Aurora, to velkjente karakterer fra studioets klassiske animasjonsfilm Tornerose, hvis utrolige historie ble gjort levende på det store lerretet i Maleficent.


Kl 19.00: Rambo – Last blood (15 år)

Årets råeste actionfilm med Sylvester Stallone som legenden Rambo er tilbake. Filmen var nummer #1 på kinotoppen både på premieredagen og premierehelgen.

Hopp rett ned til innholdet