24. september 2023
Bilal juleturne Foto: Simen Felix Omland

Julekonsert med Bilal

Halti kulturscene blir et av stoppestedene på Bilals juleturne 2023. Mandag 4. desember blir det konsert med den store stemmen fra Sørøya. Bilal har de siste årene gjort seg kjent i landet som vinner av både Stjernekamp og Maskorama. Han har også deltatt i Melodi Grand Prix sammen med bandet Northkid. Til høsten kan du også se han i 71-grader Nord – kjendis.

Fra du hører Bilal starter å synge, skjønner du at denne konserten kommer til å gi deg gåsehud, og kanskje en liten tåre i øyekroken. Bilal er kjent for å snakke rett fra levra (og hjertet), som resulterer i mye latter og tårer hos publikum.

Gode musikkopplevelser inneholder kvalitetsmusikere. På denne turnéen har Bilal med seg musikere fra øverste hylle i Nord-Norge.

Billettsalget blir annonsert snart.

  • Ida Karoline Nordgård på bass
  • Mikael Pedersen Jacobsen på trommer og perkusjon
  • Øystein Myrvoll på keyboard
  • Sverre Simonsen på gitar
  • Lydtekniker: Simen Rasmussen
  • Lystekniker: Andreas Kampenhøy
    Kort og godt et stjernelag!
Hopp rett ned til innholdet