Riksteatrets forestillinger i høst

Peer Gynt

Disse forestillingene fra Riksteatret kan du oppleve på Halti kulturscene i høst! Billetter er i salg nå i eBillett-appen og på www.ebillett.no/halti

Tirsdag 25. oktober kl 19.00
PEER GYNT

Hva skjer med vår oppfatning av Peer Gynt når vi kommer tett på, hjemme i kjøkkenet hos Peer? Hvem var han egentlig, og hvorfor flyktet han alltid fra seg selv?
«Grenser til det geniale», «Magisk bra» og «Glitrende» er bare noen av superlativene anmelderne ga Riksteatrets oppsetning etter premieren.

På scenen:
Anders Baasmo, Gisken Armand, Ola G. Furuseth, Jan Sælid og Thea Lambrechts Vaulen


Søndag 13. november kl 19.00
VED MÅLET

«Ved målet» er en sterk historie om en datter som lever sammen med moren sin. Moren klarer ikke å gi slipp på datteren, og den voksne jenta kommer seg ikke videre. Hvert år, på den samme dagen, reiser de til det gamle huset ved havet. Slik har det vært så lenge de kan huske. Bare de to. Alene sammen. Når en ung forfatter kommer på besøk, slår mønsteret sprekker.

På scenen:
Anne Krigsvoll, Josefine Frida og Karl-Vidar Lende


Torsdag 8. desember kl 18.00
DETEKTIVBYRÅ NR. 2 – OPERASJON TEATER

Et mysterium som bare kan oppleves når Riksteatret kommer til ditt kulturhus. For hva er det egentlig som skjer når Riksteatret kommer til Elvestad for å spille forestillingen Hamlet?

Hvorfor har det skjedd mystiske ulykker under hele turneen? Er teaterforestillingen forbannet eller er det noen som saboterer? Bli med Tiril, Oliver og Åtto på et spennende mysterium i teatrets magiske verden.
Passer for barn fra 5 år.

På scenen:
Thomas Jørstad Pettersen, Lars Halvor Andreassen, Yngve Berven, Amalie Ibsen Jensen, Kristoffer Bakken Erichsen og Amanda Hedvig Lie Strand

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin