Hyllestkonsert for Ivar Thomassen

Få artister er så folkekjære i Finnmark som Ivar Thomassen fra Russenes i Porsanger. Scene Nord inviterer til «Midt i verden – En hyllest til Ivar Thomassen» lørdag 28. mai på Halti kulturscene.

Kjøp billetter her

Han utviklet seg etterhvert til å bli en av våre viktigste bidragsytere til den nordnorske visetradisjonen, og i kjølvannet av hans alt for tidlige bortgang i 2016 ble han hedret med både festivalkonserter og turnéer i regi av Scene Finnmark. Nå tar Scene Nord (tidligere Scene Finnmark og Kultur i Troms) endelig denne produksjonen med til hele storfylket.

Fokus på egen region og egne verdier utgjør en rød tråd i Thomassens tekster. Det handler om vår egen natur, kultur og historie. Med andre ord: fokus på Nord-Norge – ikke som utkant, men som sentrum for våre liv. Derfor tittelen ”Midt i verden”, som forøvrig også er tittelen på en av hans viser. Velkommen til et varmt og hyggelig gjenhør med mange av Ivars mest kjente viser!

Marit Karlsen – vokal
Asbjørn Ruud – gitar, vokal
Sigbjørn Thomassen – gitar
Rikard Toften Holst – kontrabass
Erik Håkon Halvorsen – tangenter
Ingrid Marie Willassen – fiolin
Agniezka Orlowska – bratsj
Nikolay Girunyan – cello
Tom Meyer – lydtekniker

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin