Se Oscar-favoritt på kino

Belfast

Søndag 27. mars kan du se filmen «Belfast» på Nordreisa kino. Filmen har vunnet Golden Globe og har blitt nominert til hele 7 Oscars!

Kjøp billetter her

En ung gutt og hans arbeiderklassefamilie forsøker å navigere hverdagen under urolighetene i Nord-Irland på 60-tallet.

Buddy står på terskelen av ungdomstiden, bor sammen med sin kjærlige familie, og lever et liv fylt av barnlige rampestreker og gryende forelskelse. Men hjembyen er preget av konflikter, og familien må ta et vanskelig valg: Bli værende og håpe at ting roer seg, eller forlate alt de kjenner med håp om et nytt og bedre liv.
Belfast er en personlig og underholdende fortelling om minnenes kraft, satt til Nord-Irland på 60-tallet, skrevet og regissert av Kenneth Branagh. Filmen har blant annet vunnet Golden Globe for beste manus, og publikumsprisen på filmfestivalene i Toronto og Stockholm. Den ble nylig nominert til 7 Oscarpriser – inkludert for beste film, beste originalmanus, klipp og kvinnelig og mannlig birolle.

Se trailer:

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin