Trio Raisista og Jonas Strandgård

Vakre, mollstemte sanger og salmer står gjerne sentralt når Trio Raisista inviterer til konsert. I tillegg forventer vi at det blir ekstra livlig i år, da trioen har invitert med sin gode venn, gitarfenomenet Jonas Strandgård fra Umeå.

Jonas og de tre musikerne har tidligere gjort konserter sammen både i Norge, Sverige, Finland og England/Wales.

Trio Raisista har et stort hjerte for kvensk tradisjonsmusikk, og for Nordkalottens rike kulturmangfold. Trioen består av Kristin Mellem, Øystein Fredriksen og Peter Vang.

Jonas bor i Västerbotten og jobber både i Sverige og internasjonalt som gitarist. Han spiller i mange sjangere, men er særlig kjent for sin fingerpicking-teknikk, som ofte brukes i folkemusikk-settinger. Til denne konserten kommer han direkte fra Music Expo i Dubai. Publikum kan vente seg varmt samspill med fire musikere som trives svært godt sammen på scenen.

Musikerne trakterer fele, sang, gitarer, torader, kantele og trøorgel. I tillegg til perler fra kvensk tradisjon, byr Trio Raisista også på egenproduserte slåtter og sanger til tekst av blant annet Reidun Mellem og Liv Saltnes. Musikken spenner fra stemningsfulle salmer til spreke slåtter og lidenskapelige kjærlighetssanger.

Lørdag 19. mars kl 19.00 på Halti kulturscene

Billetter i eBillett-appen og her: https://ebillett.no/halti/1244

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin