Gjensyn med ukrainsk barnefilm!

«Kampen om Narvik» skulle egentlig ha premiere fredag 18. mars, men denne er nå utsatt på ubestemt tid av distributør. Nordreisa kino viser i stedet et gjensyn med barnefilmen «Alva og Regnbuedragen» som ble vist i 2021. Visningen er i samarbeid med filmens distributør Manymore og billettprisen blir kun kr 10,- (inkl. avgift)

Filmen er en 100% ukrainsk film produsert i Kyiv og er dubbet til norsk.

Du finner billetter her

Vi oppfordrer samtidig til å krysse av for å donere kr 15,- til Røde kors når du kjøper eBillett!

To gode venner småkrangler litt om nødvendige reparasjoner ved mølla i det en liten babydrage plutselig dukker opp. De blir ikke enige om de skal beholde den eller ikke, men det blir avgjort at de må dra til feen, da hun vet hvor de skal dra for hjelp.

Dette blir starten på en spennende og farefull reise mot fjellet der regnbuedragene bor, med opplevelser som står i kø underveis. Noen får et ublidt møte med gamle kjente og noen får nye venner. De er likevel aldri alene. En ond trollmann er stadig på jakt etter dem, og feen de er sammen med er helt uten magi. Hvordan kan de stoppe trollmannen og hjelperne hans?

Dette er en spennende og underholdende film for hele familien.

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin