Landsdelsmusiker Ann-Sofie Godø holder avskjedskonsert

Tirsdag 15. februar kl 19.00 blir det avskjedskonsert med Ann-Sofie Godø, som takker for seg som landsdelsmusiker.

I 30 år har pianisten Ann-Sofie Godø reist rundt i hele Nord-Norge for å spille på små og store scener, fra kulturhus til grendehus, kafé, bibliotek, barnehage eller aktivitetssenter. Hun har gitt titusenvis av publikummere fra 0 til 100 år «store opplevelser på små steder» og dermed til de grader holdt løftet fra Landsdelsmusikerne i Nord-Norge. Nå takker vi henne – og hun takker for seg med en soloforestilling der hun vil presentere musikk fra pianolitteraturens største genier, ispedd mystiske, fryktelige og mer eller mindre morsomme historier.

> Kjøp billett i eBillett-appen eller her

Husk at hvis du er medlem av Facebook-gruppen «Kulturscenens venner«, får du tilgang på en rabattkode som kan benyttes til kjøp av rabatterte billetter til denne konserten!

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin