Konsert med dyktige musikere

Komponistene Franz Schubert og Sigurd Lie står i sentrum når pianisten Nils Anders Mortensen fra Scene Nords Ensemble Noor og vokalisten Marianne Beate Kielland inviterer til konsert på Halti kulturscene lørdag 22. januar kl 18.00

-> Kjøp billetter her!

Den norske komponisten Sigurd Lie levde i overgangen mellom 1800- og 1900-tallet, og døde bare 33 år gammel – ellers er det nok naturlig å tenke seg at han kunne blitt en komponist som mange flere hadde hørt om. Franz Schubert er kjent som sangkomponisten fremfor noen, som brukte tekster av de beste samtidige tyske dikterne, og vi kan se på hans musikk som selve «soundtracket» til 1800-tallets Nord- og Mellom-Europa. I denne konserten kan publikum se frem til en god blanding av deres musikalske verk, og til å fremføre det hele er duoen Kielland og Mortensen som i årenes løp har spilt mange konserter og gjort hele 12 album sammen – et av albumene ble attpåtil Grammy-nominert!

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin