Sommer-action på kino

Sommer action på kino

Nordreisa kino kjører på med sommer-kino midt i fellesferien. Fredag 16. juli blir det full trøkk med actionfilmene «Fast & Furious 9» og «Hitman’s Wife’s Bodyguard».

Kl 15.00: Fast & Furious 9 (12 år)

Dominic Toretto forsøker å gjenoppta et normalt liv sammen med Letty og sønnen, Brian. Men den kriminelle mesterhjernen, Cipher, er fortsatt ute etter å ta knekken på familien hans. Hun rekrutterer Dominics yngre bror, Jakob – en livsfarlig leiemorder som har en personlig vendetta mot Dominic. Den eneste sjansen Dominic har til å redde dem som står ham nærmest, er å ta et oppgjør med fortiden.

Kl 18.00: Hitman’s Wife’s Bodyguard (15 år)

Verdens sprøeste og mest dødelige par – livvakten Michael Bryce (Ryan Reynolds) og snikmorderen Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) – er tilbake på nok et livsfarlig oppdrag. Fortsatt uten lisens og under gransking, er Bryce tvunget til å hjelpe Darius’ enda mer ustabile kone, den internasjonalt beryktede svindleren Sonia Kincaid (Salma Hayek). Trioen ender midt i en global konspirasjon og oppdager snart at de er de eneste som står mellom Europa og en hevngjerrig og mektig galning (Antonio Banderas). Morgan Freeman blir også med på det morsomme og dødelige kaoset. Gjør deg klar for action…

Kjøp billetter i eBillett-appen eller her

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin