17. mai på Nordreisa kino

Velkommen til 17. mai på Nordreisa kino!

Barnetoget utsettes nok et år, så Nordreisa kino åpner dørene på selveste barnas dag. Det er satt opp to spennende filmer, hvorav begge er med norsk tale. Kinoen spanderer en godteripose til alle barn, og det er opptil halv pris i kiosken!

Program:
kl. 13.00: Ainbo – Amazonas vokter (Norsk tale, 6 års aldersgrense) 
kl. 15.00: Roald Dahls Heksene (Norsk tale, 9 års aldersgrense) 


Om Ainbo:
Ainbo er en glad og aktiv jente født og oppvokst i en landsby i Amazonas dypeste jungel. En dag oppdager hun at skogen- den dyrebare regnskogen- er truet av ødeleggelse fra grådige mennesker som vil hugge den ned! Ved hjelp av beltedyret Dillo og tapiren Vaca, legger hun ut på en reise for å søke råd og hjelp fra den aller mektigste i Amazonas- den gigantiske skilpadda Motelo Mama. Veiledet av Motelo Mama og med hjelp av sine klønete venner Dillo & Vaca er Ainbo fast bestemt på å redde jungelen og folket sitt før det er for sent.Bli med på en fantastisk reise med Ainbo og vennene hennes i Amazonas!


Om Heksene:
Roald Dahls elskede historie Heksene, får nytt liv i Robert Zemeckis visuelt innovative film. En morsom og hjertevarm historie om en ung foreldreløs gutt som i slutten av 1967 skal bo hos sin kjærlige bestemor i den lille byen Demopolis, Alabama. Når gutten og bestemoren hans møter en glamorøs, men djevelsk heks, tar de tilflukt på et overdådig hotell. Dessverre ankommer de samtidig som Storheksa har samlet alle «kollegene» sine fra hele verden for å gjennomføre den onde planen hennes.

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin