RIKSTEATRET UTSETTER TURNEEN «MIO, MIN MIO»

Riksteatret må dessverre utsette turneen med forestillingen «Mio, min Mio» som følge av smittevernreglene som omfatter kulturarrangement.

Riksteatret må dessverre utsette turneen med forestillingen «Mio, min Mio» som følge av smittevernreglene som omfatter kulturarrangement.  Forestillingen har en helt spesiell form med interaktivitet og nærhet mellom skuespillere og publikum, hvor alle er samlet i et lukket rom på 7 x 9 meter.  Med de gjeldende smittevernreglene vil det ikke være mulig å gjennomføre forestillingen på en forsvarlig måte, hverken kunstnerisk eller i henhold til smittevernregler. Riksteatret må derfor ta det tunge valget å utsette turneen «Mio, min Mio».

Riksteatret ser frem til å ta opp igjen turneen og vise forestillingen til publikum over hele landet, når samfunnet igjen er mer normalisert.

De som har kjøpt billetter til forestillingen vil få dette refundert.

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin