Gleder seg til å spille på hjemmebane

ÁGY er klar for å innta Halti kulturscene lørdag 26. oktober!

ÁGY er klar for å innta Halti kulturscene lørdag 26. oktober!

De siste årene har hun vært på jakt etter sitt sanne uttrykk, og nå er det endelig her. ÁGY lanserte sitt debutalbum “Lucky No. 13” i september i år. Det nye soundet består av et nytt og edgy pop/rock-uttrykk.

Agnete Båtnes Braaten er soloartisten ÁGY. Hun er fra Nordreisa og det er her hun finner mye av sin inspirasjon. Musikken hennes gjenspeiler unikheten av å være fra øverst på kloden.

«Ja! Jeg gleder meg helt vilt!» svarer hun når vi spør om hun ser frem til å holde releasekonsert på hjemmebane. Hun entrer scenen på Halti denne lørdagskvelden med fullt band i ryggen.

I 2013 lanserte ÁGY singelen «Hjerterått», som hun skrev for en ungdomsserie på NRK Super. I November 2015 lanserte hun en EP kalt «Arvedávgi EP». ÁGY samarbeidet med den kjente nordnorske rapperen Joddski på singlene «Gærnt Med Mæ» og “Æ Lova Dæ” som begge ble sluppet i 2016. Samme år lanserte hun singelen «Gunpowder».

Arrangementet lørdag 26. oktober har alkoholservering og 18 års aldersgrense.
Konsertstart er kl 21.00 – Dørene åpner en time før.

Kjøp billetter i eBillett-appen eller her! Billetter selges også i døren.Agnete var forøvrig også med på åpningen av Halti, hvor hun fremførte Halti-joiken sammen med Knut Erik Sundquist (kontrabass) og Kenneth Ekornes (perkusjon) .

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin