Bli med på skattejakt

Karsten og Petra er klar for sin syvende og siste film

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Den syvende og siste filmen om Karsten og Petra. Karsten skal tilbringe sommerferien med Petras familie på Sørlandet!

Karsten og Petra koser seg med å bade, samle skjell, bygge sandslott, fly med drage, fiske krabbe og sløye fisk. På stranda finner de boks som morfar gravde ned da han var liten, sammen med sin bestekamerat, Alfred, som han ikke har sett på 65 år. Det er en tidskapsel, med gamle, rare saker, og en mystisk rebus. Nå begynner en spennende skattejakt for Karsten og Petra! Underveis finner de ut om menneskene som bor på øya og hvordan livet var der i gamle dager. Skattejakten leder dem til en stor overraskelse…

Kjøp billetter her eller i mobilappen

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin