Halti kulturscene

På Halti kulturscene tilbys opplevelser for alle. Dette er en flerbrukssal som benyttes til konserter, teater, film, møter, konferanser, offisielle hendelser og alt mulig annet. Salen har 180 seter i amfi – men det er også mulig å benytte salen uten amfi, med en maksimum kapasitet på 300 personer med ståplasser eller en blanding av stå- og sitteplasser.
Vi tilbyr også en ny type konfigurering med kafèbord og stoler, som har noe mindre kapasitet.

Scenen er på flatt gulv ved bruk av amfi, oppbygd scene opptil 60cm høyde uten amfi. 60m2 med Nivtec sceneplattinger er tilgjengelig med 20, 40 og 60 cm ben.

Kulturscenen har også 3 dedikerte garderober bak scenen med WC, dusj og sminkespeil m/lys, hvorav en er tilpasset funksjonshemmede. Garderoben er også utstyrt med kjøleskap, vaskemaskin og strykebrett.

Teknisk utstyr er av høy kvalitet og flotte moderne sceneforhold gjør Halti kulturscene til en attraktiv arena både for artister/utøvere og publikum.

Halti kulturscene var også en av de første i landet til å være helt uten konvensjonelle scenelys. Samtlige lyskastere er av typen LED, noe som gjør at de bruker lite strøm og utvikler lite varme.

Kulturscenen benytter utstyr fra Meyer Sound, Midas, MA Lighting, Shure, Sennheiser trådløst og Lab.Gruppen – for å nevne noen. Kulturscenen har også noe backline tilgjengelig.

Halti kulturscene eies og driftes av Nordreisa kommune. Utleiepriser vedtas hvert år av kommunestyret.

Fungerer også som seremonirom ved vielse og begravelse. Ta kontakt med Nordreisa kommune for mer informasjon.

Halti kulturscene er ikke det samme som Halti-bygget. Bygget huser en rekke leietakere, både offentlige og private. Deriblant Nord-Troms museum, Halti næringshage, Halti nasjonalparksenter, Halti kvenkultursenter og Nordreisa kommune – Virksomhet for kultur.

Ønsker du å leie Halti kulturscene? Klikk her for kontaktinfo

[do_widget id=fbw_id-6]

Merk: Det er ikke angrerett på billetter.