Lyd i mørketid

Tradisjonen tro stiller kommer Scene Nord med et strålende orkester, deilig lyd og smakfull belysning når de igjen ønsker hjertelig velkommen til Lyd i Mørketid – denne gangen med den spennende Inger Nordvik i front!

Lørdag 27. november kl 19.00 på Halti kulturscene

Kjøp billetter her!

Ved inngangen til mørketiden byr Scene Nord hvert år på en magisk konsertopplevelse. Lyd i Mørketid har blitt et kjent og kjært arrangement for finnmarkspublikummet, og turnéen har gått for fulle hus siden 2005. I årets utgave presenteres den meget spennende nordnorske sangeren og låtskriveren Inger Nordvik, som befinner seg i et helt særegent musikalsk univers. I 2020 slapp hun debutalbumet «Time» – en samling låter som er like personlige som de er politiske, drevet fram av hennes sjelfulle stemme og ærlige utrykk. Albumet favner to sider av hennes musikalske personlighet – den klassiske bakgrunnen og forkjærligheten for melodiske folketoner fra nord, og den mer eksperimentelle og jazzete siden.

Medvirkende:

  • Inger Nordvik – vokal/piano
  • Ingrid Marie Willassen – fiolin
  • Håvard Daae Rognli – bratsj
  • Nikolay Girunyan – cello
  • Torstein Slåen – gitar
  • Anna Rostrup – klarinett
  • Bárður Reinert Poulsen – bass
  • Ola Øverby – trommer
  • Thorbjørn Sandnes – lysdesign
  • Håkon Pettersen – lydtekniker
Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin