Billettsalget til KEiiNO-konserten er i gang

Keiino live

Billettsalget til KEiiNO & Alexandra Rotans «Christimas Spirit in the Sky» er i gang!

Dette er en forestilling for hele familien. Publikum vil få høre kjente julesanger, trioens kjente hits i nedstrippede versjoner og noen av favorittene fra Alexandra’s høst i Stjernekamp. Det legges opp til engasjement og medvirkning, allsang og alljoik. Det synges på norsk, samisk og engelsk, og det gis også en liten innføring i joik. Det er tredje året den svært folkekjære gruppen drar på juleturnéen som har blitt svært godt mottatt fra nord til sør.

Konserten starter kl 19.00 og det vil primært være ståplasser – men noen stolrader vil være tilgjengelig i salen!

Kjøp billetter i eBillett-appen eller klikk her!

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin