Are Kalvø vet meningen med livet

Are Kalvø Toppar VG-lista

Lørdag 20. november får vi besøk av Riksteatret og Are Kalvø. Forestillingen “Are Kalvø toppar VG-lista” handler om popmusikken og meningen med livet. Kan det hende at svaret på alle de store spørsmålene om livet ikke er å finne i litteraturen, filosofien eller religionen? Kan det hende de er å finne hos Britney Spears og Freddy Kalas?

Kan det hende at svarene er å finne i de skikkelig populære sangene som omgir oss gjennom hele livet? Are Kalvø tror det. Med utgangspunkt i et knippe sanger som har toppa VG-lista de siste femti åra, prøver Kalvø i denne forestillinen å forstå vår tid og finne meningen med livet. Toppar VG-lista handler om liv, død, politikk, religion, kjærlighet, vennskap, kriser og menn i altfor små shortser. Og sang og dans.

Sikre deg billett her!

Pressen mener:

“Are Kalvø er fortsatt helt på topp”
⚄ Dagsavisen

“Det er suverent levert, det føles godt å le igjen”
VG

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin