Bli med på Åpen Kulturkveld

Åpen kulturkveld

Har du lyst å opptre på en profesjonell scene? Vi ønsker å lage en åpen kulturkveld for alle – med lav terskel, ingen aldersgrense og høyt under taket! Bakgrunnen er at vi ønsker å gi lokale helter, kjente og ukjente, en scene å opptre på – samt få flere til å oppleve noe på Halti kulturscene.

Spiller du et instrument, skriver egne sanger, skriver egne dikt eller gjør noe annet innen scenekunst? Da er det bare å melde seg på. Mangler du noen å opptre sammen med, kan vi sikkert ordne noe.

Arrangementet vil ha gratis inngang og er i utgangspunktet planlagt til 29. oktober. Det vil sannsynligvis bli snakk om ett eller to innslag pr artist, avhengig av hvor mange vi blir.

Hvis du er interessert, søk opp og meld deg inn i gruppen “Åpen kulturkveld // Halti kulturscene” her på Facebook. Her vil informasjon om arrangementet og andre praktiske ting deles med de som deltar. Merk at denne gruppen er kun for de som ønsker å fremføre noe fra scenen.

Ønsker du å henvende deg privat til oss, send gjerne en melding via Facebooksiden eller send e-post til jorn.holm@nordreisa.kommune.no

Påmeldingsfrist 30. september

Kjenner du noen som kunne tenke seg å delta? Del gjerne med de!

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin