HT avlyser Ødeland-turnéen

På grunn av den usikre koronasituasjonen må Hålogaland Teater avlyse også Ødeland-turnéen, som skulle hatt premiere i Hammerfest 16. april.

– Vi er fryktelig lei oss for å måtte ta denne beslutningen. Smittesituasjonen er enda så uoversiktlig at vi føler det ikke ville vært forsvarlig for de stedene vi skulle besøkt å komme på turné nå. Vi forsikrer dere om at vi kommer mye sterkere tilbake etter pandemien, sier teatersjef Egill Pálsson.

Teatret håper å kunne sende forestillingen på turné i Nord-Norge i 2022.- Vi er i full gang med prøvene og satser på å produsere forestillingen ferdig til planlagt tid. Hvis vi er heldige, kan vi kanskje spille noen forestillinger i Tromsø etter påske. Så må vi bare smøre oss med tålmodighet når det gjelder turnéen. Denne forestillinga hører jo i høyeste grad hjemme i Finnmark og det er klart vi må dra ut så snart vi kan, sier Pálsson.

Forestillingen skulle være 29. april på Halti kulturscene. Kjøpte billetter refunderes.

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin