FOTEFAR feirer 16 år

FOTEFAR er nærmest en institusjon i den nordnorske folkemusikken. I år feirer de 16 år med konserter i by og bygd i hele Nord-Norge!

Trioen startet som distriktsmusikere i Målselv i 2005, og to år senere ble Lena, Bendik og Ragnhild landsdelsmusikere hos Kultur i Troms, hvor de gjennom årenes løp har stått bak en lang rekke produksjoner. De har gitt ut to plater og de har samarbeidet med en rekke artister. Musikken komponerer og arrangerer de ofte selv, men tar også i bruk tradisjonsmusikk fra Nord-Norge. Lenas magiske stemme og formidlingsevne, det forrykende felespillet til Ragnhild og Bendiks oppfinnsomme øre for arrangement utgjør viktige elementer i det unike soundet til Fotefar! Siden det ble lite konserter i 2020 så blir det et litt uortodoks 16 års-jubileum. Håper du blir med på feiringa!

Lena Jinnegren – sang, tangenter, gitar
Ragnhild Furebotten – feler
Bendik Lund Haanshus – gitarer

Halti kulturscene onsdag 3. mars kl 19.00

Kjøp billetter her

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin