Endelig Hollywood-film på kino

Søndag 14. februar vises Wonder Woman 1984!

Det er endelig duket for å vise en Hollywood-film på kino igjen. Premieren på Wonder Woman 1984 har vært utsatt mange ganger nå, men i dag har distributøren SF Studios sluppet filmen for premiere allerede førstkommende helg.

I Nordreisa viser vi filmen søndag 14. februar og onsdag 17. februar. Hvis interessen er der, vil vi sette opp filmen flere ganger.

Kjøp billett nå!

Filmen er oppfølger til forrige film, også denne gang med Gal Gadot i hovedrollen.

Diana (Gal Gadot) har trukket seg tilbake for å leve et normalt liv med begrenset bruk av superkreftene sine, men da hun blir tilbudt midler for å bli gjenforent med sin sanne kjærlighet åpner det seg også en dør for ødeleggelse av verden.

Wonder Woman 1984

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin