Kinoen feirer 30 år!

Romjulen 1990 åpnet Nordreisa kommunale kino dørene i den flunke nye kinosalen i idrettshallen og viste sin aller første film. Denne filmen var Nils Gaups «Håkon Håkonsen». Før Nordreisa fikk sin egen permanente kino, var kommunen kun besøkt av den omreisende bygdekinoen.

Kinoen har gått gjennom mange forandringer gjennom årenes løp, deriblant digitalisering i 2011. Frem til dette skjedde var det kun mono-lyd i den lille kinosalen og man opererte med kinomaskiner fra 50-tallet. Men det store løftet skjedde når man i 2015 flyttet inn i Halti. Kinointeressen tok seg opp umiddelbart og det årlige kinobesøket mer enn doblet seg.

Nå i 2020 feirer vi altså at det er 30 år siden det hele startet og 4. juledag , altså 28. desember, blir den store dagen.
Vi viser to helt ferske filmer denne dagen.

Kl 12.00: Operasjon Nordpolen (6 år)
(alle får hver sin godtepose!)

Kl 17.00: Den Største Forbrytelsen (12 år)
(kaffe og kake serveres inne i salen. Det blir historisk tilbakeblikk og tale for dagen)

Billetter er i salg nå.

Velkommen til jubileumskino!

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin