Den Store Kinodagen

Nordreisa kino arrangerer «Den Store Kinodagen» lørdag 7. november. Dette er en årlig nasjonal festdag for de som er glad i å gå på kino, som har vært arrangert også i Nordreisa i flere år. Nordreisa kino satt på gjerdet en god stund før man endelig bestemte seg for å gjennomføre DSK også i år. Selv om smittevern setter en del begrensninger, er det fullt mulig å gå på kino og kose seg under trygge forhold.

Hele fem filmer skal vises i løpet av dagen, fra formiddag til langt utpå kvelden. Filmene er rettet mot barn, ungdom og familier i år. Billetter til samtlige filmer selges til halv pris. I tillegg blir det gode tilbud i kinokiosken og andre påfunn i løpet av dagen. Det blir litt ønskerepriser blant filmene, samt et par helt ferske – som «Jul på Kutoppen» og «Gledelig jul».

Disse filmene vises denne lørdagen:

Kl 12.00 Knutsen og Ludvigsen – Det store dyret

Dummere og deiligere enn noen gang. Livet går sin trivelige gang i tunnelen til Knutsen, Ludvigsen og Grevlingen. Et liv med sang, syltetøy og vennskapelig småkjekling. Men en dag får de besøk av den strenge Konduktøren som vil kaste dem ut. Tunneler er for tog, ikke mennesker. Men Knutsen & Ludvigsen får en idé: bestefaren til Knutsen, den legendariske sjørøveren Kaptein Knutsen kan jo ordne opp! Men hvor er han?

Kl 14.00 Den Vesle Vampyren

Gjensyn med denne koselige vampyrfilmen fra 2019. Vampyrer er stort sett snille, til tider klønete, og mest av alt veldig, veldig menneskelige det synes i hvert fall Anton. «Den Vesle Vampyren», er bygget på den berømte barnebokserien på hele 12 bøker med samme navn. Filmen handler om vennskapet mellom gutten Anton, den vesle vampyren Rudolf, og hans lillesøster Anna.
Alle barna som kommer på denne visningen får en gratis plakat!

Kl 16.00 Jul på Kutoppen

Jul på Kutoppen er en morsom julemusikal om tradisjoner, forventninger og familie – og en påminnelse til oss alle om at fjøsnissen bare skal ha én porsjon grøt, og den skal bli servert på julaften. Men hvordan lager man en perfekt jul? På Sætra bor det en ekte juleekspert, den tverre geita Bærnt. Men Bærnt er så opptatt med sine egne tradisjoner, og å være ufrivillig vertskap for den alternative høna Chickolina, at han ikke har tid til å hjelpe Klara og Gaute.

Kl 18.00 Gledelig Jul

Årets store julekomedie med Anne Marit Jacobsen og Otto Jespersen i spissen for et norsk stjernelag av kjente og kjære skuespillere.

Annemor og Frank gleder seg over at barn og barnebarn skal feire jul hjemme på gården for første gang på ti år, men det går ikke helt etter planen. Datteren Tessa har byttet ut samboeren Emma med en svensk fitness-trener, mens sønnen Samuel er på randen av en skilsmisse på grunn av en glutenallergisk hund. Barnebarnet Petter prøver å fri til skolens vakreste jente på hebraisk og naboen Nils er døden nær.

Kl 20.15 Børning 3

Den mest sette filmen på Nordreisa kino i høst og oppfølgeren til de suksessfulle bilracingfilmene Børning og Børning 2. Har man ikke fått den med seg før, får man nå en siste sjanse til å se den på kino i Nordreisa – og det til halv pris.

Børning 3 er større, morsommere og raskere – og vil denne gangen ta oss hele veien fra Trollstigen i Norge til Tyskland, og havne på den legendariske racingbanen Nürburgring, en av de lengste og mest utfordrende i verden.

Børning 3 er en actionkomedie der billøp og moro er nøkkelingrediensene.

——————————-

Smittevern
Nordreisa kino tar smittevern på alvor. Alle som går inn i salen må vaske hendene eller bruke håndsprit. Det lages også automatisk ett tomt sete mellom hver kohort i billettsystemet i henhold til nasjonale og lokale retningslinjer. Alle som kjøper billett i kinokiosken eller på nett/mobilapp må registrere seg med navn og telefonnummer av smittesporingshensyn. Vi ber også folk om å holde minst en meter avstand til hverandre i kiosk-kø og andre steder. Vi rengjør også setene og salen mellom hver visning.
Av hensyn til smittevern vil vi heller ikke ha aktiviteter som vi har hatt tidligere år, men noen gaver vil vi dele ut – spesielt til barna.

Det skal være trygt å gå på kino i Nordreisa!

DSK

Den Store Kinodagen (DSK) er et samarbeid mellom Film & Kino, filmdistributørene og de lokale kinoene. Dette er en festdag for publikum med halv pris på kinobillettene og masse aktiviteter og moro på kinoene rundt om i landet. DSK arrangeres alltid den første lørdagen i november.

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin