Sangkor for barn og unge

Kulturskolen i Nordreisa ønsker å etablere et tilbud med sangkor for barn og unge i kommunen.

I den forbindelse åpner vi nå opp for søkere fra alle trinn i grunnskolen. Avhengig av interesse og søkermengde vil vi dele opp i egnede sanggrupper, eksempelvis:

· 1. – 3 trinn Undervisningen vil i stor grad baseres på sangleker og enkle korarrangementer der fokus vil være å lære å bruke stemmen alene og sammen med andre.

· 4. – 6.trinn Her vil det være større fokus på flerstemt sang og det vil jobbes mer med tekniske elementer i sangen, klang, pust holdning og gehør. Dette gjør vi bl.a. ved å øve på struktur, samhandling og selvsagt mye sang.

· 7. – 10 trinn + Her vil vi fortsatt jobbe med tekniske elementer men også bli kjent med flere sjangre, pop, klassisk og musikal. Vi ønsker ikke å utelukke potensielle sangglade gutter og jenter, derav en + bak sistnevnte;)

Trygghet og fellesskap er viktig for å skape et godt miljø, og vi ønsker derfor også å holde fokus på den sosiale settingen så vel som det musikalske. Vi ser også muligheten ved å knytte til instrumentalister som vi allerede har blant våre elever i kulturskolen. Vi tar sikte på oppstart like etter høstferien i uke 41.

Søknadsskjema finner dere på Nordreisa kommune sin hjemmeside. https://skjema.kf.no/FormsEngine/?wizardId=353&externalId=5428&languageCode=nb

Kontakt oss gjerne på mail; roger.aronsen@nordreisa.kommune.no eller send oss en sms på 40428060

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin