Horror-torsdag

Nordreisa kino presenterer horror-torsdag med tilbud på medium popcorn i kiosken! Torsdag 1. oktober kl 18.00 kan du se «The Wretched», hvis du tør…

Filmen «The Wretched« toppet den amerikanske kinolisten i hele sommer. Skrekkfilmen tronet på førsteplass på kinotoppen over dammen hele fem helger på rad.

Dette er en bragd filmen kun deler med «Titanic» (1997), «The Sixth Sense» (1999), «Avatar» (2009) og «Black Panther» de siste 23 årene.

Etter foreldrenes skilsmisse skal den opprørske og nysgjerrige tenåringen Ben bo med faren sin over sommeren. Han får seg jobb ved den lokale marinaen, men passer ikke inn i den idylliske sommerlandsbyen og havner stadig i bråk. Men disse problemene skal vise seg å være minimale i forhold til det han oppdager hos familien i nabohuset. The Wretched serverer psykologisk terror i leken, retro Hitchcock-stil , og har blitt hyllet unisont av skrekkfans overalt.

Filmen toppet den amerikanske box office kinolisten i hele sommer, og tronet til sammen 5 helger etter hverandre på første plass – en bragd filmen kun deler med Titanic (1997), The Sixth Sense (1999), Avatar (2009) og Black Panther de siste 23 årene.

Filmen har 15 års aldersgrense og vises også søndag 4. oktober

Kjøp billetter i eBillett-appen eller her

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin