Endelig klart for Kaffekino igjen

Tirsdag 6. oktober kl 18.00 kan du se filmen «Sangklubben» som kaffekino.

Det spesielle med kaffekino er at vi viser kvalitetsfilmer hvor popcorn og baconsnacks er byttet ut med kaffe, te og kaker. Det er sågar inkludert i billettprisen!

For kvinnene på en militærbase i England føles tiden lang og bekymringene store når mennene er ute i tjeneste. Blant dem er Kate (Kristin Scott Thomas) og sprudlende Lisa (Sharon Hogan), som tar initiativ til å arrangere fellesaktiviteter for å styre tankene over på noe annet.

Ideen om et sangkor vekker begeistring, skjønt det er noen uenigheter rundt sjanger. Kate elsker å synge flerstemt i et klassisk repertoar, men Lisa vil heller live det hele opp med poplåter der alle kan synge med.
En dag inviteres koret til å opptre i Royal Albert Hall, og for å klare å gjennomføre må alle legge uenighetene bak seg og samarbeide om å finne en felles melodi.
Sangklubben er en varm og oppløftende film, basert på en sann historie og regissert av Oscar-nominerte Peter Cattaneo, som sto bak ‘I blanke messingen’. Robbie Williams har skrevet musikk til filmen.

Filmen har ingen aldersgrense.

Kjøp billett i eBillett-appen eller her.

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin