Lesefest for barna

Som en avslutning på Sommerles 2020 arrangerte biblioteket lesefest for de som har deltatt på årets sommerlesaksjon. Festen foregikk på Halti kulturscene med utdeling av diplomer, trekning av gevinster og underholdning – før festen fortsatte med saft og godteri i kantina på Halti.

Ordfører Hilde Nyvoll var også tilstede og kastet glans over lesefesten. Hun hjalp også til med diplomutdelingen.

Totalt hadde barna i Nordreisa lest nesten 1500 bøker i løpet av sommerles-kampanjen.

Sommerles er en nasjonal sommerlesekampanje i regi av folkebibliotekene, for alle barn i 1. – 7. klasse. Målet er å få flest mulig barn til å lese mest mulig gjennom en lang sommerferie.  Kampanjen starter 1.juni hvert år, og avsluttes den 31. august.

lesefest
Biblioteksjef Margrethe Haslund, Ordfører Hilde Nyvoll og bibliotekar Gunn-Lill Johansen
Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin