Nordreisa kino viser den nye Knerten-filmen i sommer

Fredag 3. juli har Knerten og Sjøormen norgespremiere og Nordreisa kino viser filmen kl 18.00 samme dag.

Kjøp billetter her!

I den nye filmen om Knerten (300 ½ år) og Lillebror (7) får vi være med på verdens beste sommerferie på den magiske sommerøya til Tante Thea, og vi blir kjent med Eddy (8) og den selvutnevnte sjøormeksperten Blegen (omkring 40).

Noen har sett en sjøorm i fjorden, og Blegen trenger hjelp til å finne den. Men Knerten er skeptisk til både Eddy og Blegen. Sjøormer tror han ikke på, og Eddy forstyrrer den planlagte svømmeopplæringen. Når Lillebror vil på sjøormjakt vil ikke Knerten være med, for Knerten vil ha Lillebror for seg selv.
Men hva om sommeren med Eddy blir tre ganger så gøy? Og hva om de klarer å hjelpe Blegen med å bevise at sjøormen faktisk finnes? Havet er jo så stort at ingen vet hva som finnes der nede – ikke en gang Knerten! Sammen legger de ut på en spennende jakt som gjør sommerferien til deres mest eventyrlige noensinne.

Knerten og Sjøormen er den femte filmen i serien om bestevennene Lillebror og Knerten.


Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin