Humanistisk konfirmasjon

Human-Etisk Forbund inviterer til humanistisk konfirmasjon på Halti kulturscene lørdag 3. oktober.

Konfirmasjonsseremonien er en høytidelig seremoni med konfirmantene i sentrum. Her møtes familie og venner for å feire konfirmanten og markere at konfirmantene har gjennomført konfirmasjonskurs. I løpet av kurset har de blant annet vært innom temaer som menneskerettigheter, frihet, tro og livet. Slik blir konfirmasjonen en mulighet til å reflektere, tenke selv og vokse som menneske.

Selve konfirmasjonsseremonien består blant annet av ulike kulturelle innslag, tale til konfirmantene og overrekkelse av kursbevisene. Seremonien er starten på en konfirmasjonsdag som for mange blir et minne for livet.

Er du nysgjerrig på humanistisk konfirmasjon? Da kan du lese mer her: https://human.no/seremonier/konfirmasjon/

Halti kulturscene har status som trosnøytralt seremonirom i Nordreisa.

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin