Kraftig økning i besøk

Årets to første måneder viser en kraftig økning i besøket på Halti kulturscene. Også kinoen har en økning.

Starten på året er slett ikke noen stille tid på Halti kulturscene. Det kan tydelig vises med en økning på hele 600 besøkende i januar og februar, sammenlignet med samme periode i fjor. Økningen er både for arrangementer med billettsalg og arrangementer uten billettsalg (møter, konferanser, DKS osv.)

Riksteatrets besøk i januar var nok en liten medvirkende faktor til økningen men generelt skyldes det rett og slett bare mer aktivitet og flere besøkende. Vi har også hatt besøk av både Hålogaland teater og det samiske nasjonalteateret Beaivvás i perioden.

Nordreisa kino har en økning på ca 100 besøkende i samme periode.

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin