God jul og godt nytt år!

Vi takker alle som har besøkt våre avdelinger i løpet av året som har gått! Enten man har besøkt biblioteket, opplevd en forestilling, sett en film på kino, deltatt på kurs, foredrag eller konferanser på kulturscenen, deltatt i kulturskolen eller andre aktiviteter som vi tilrettelegger for.

Vi gleder oss stort til 2020, som kommer til å bli et spennende år. På Halti kulturscene tar vi imot Riksteateret for første gang 28. januar og blir fast stoppested for deres turnéer. At Riksteateret innlemmer et nytt stoppested er en ganske sjelden begivenhet og det vil bli solid markert denne kvelden.

Siden det er Sult av Knut Hamsun som er første forestilling med Riksteateret, har biblioteket for tiden en egen vegg med bøker av Hamsun og Hamsun-relaterte bøker utstilt. Ta gjerne turen innom og ta en titt.

Jørn Holm og Johanne Båtnes fra kulturvirksomheten fikk gleden av å møte regissør Anders T. Andersen og hovedrolleinnehaver Preben Hodneland fra Sult av Knut Hamsun, under Riksteaterets arrangørsamling i august.

Kulturscenen kan se tilbake på 2019 og oppsummere med en økning på 8% i antall besøkende fra året før. Ser vi fremover til 2020 så kan vi blant annet konstatere at det så langt er planlagt hele 9 forestillinger med profesjonelle teater i løpet av året, som Hålogaland teater, Riksteateret og det samiske nasjonalteateret Beaivváš. Det vil nok komme noen flere enda, samt konserter og andre arrangement. Så det blir mye å glede seg til!

Men vi minner om at året er ikke helt omme ennå. Fredag 27. desember er det romjulsåpent på Halti. I tillegg til aktiviteter med aktører på Halti-bygget, som nasjonalparksenteret og Nord-Troms museum, vil biblioteket være åpent fra kl 11.00 – 14.00 og Nordreisa kino har første visning av Frost 2 (norsk tale) kl 12.00.
Frost 2 (norsk tale) og Star Wars vises søndag 29. desember.

Etter nyttår vil vi ha flere visninger av Frost 2, både med norsk, original og samisk tale.

Kulturskolen starter med et nytt tilbud i 2020 som kalles «kulturkarusellen». Dette inneholder smakebiter fra flere sjangere som dans, drama, musikk, tegning og annet. Kulturkarusellen blir lagt opp som gruppeundervisning og tilbudet er for elever fra 1. – 6. trinn. Påmeldingsfrist er 3. januar og påmeldingen skjer elektronisk. Se mer her!

Kulturvirksomheten i Nordreisa kommune ønsker deg og dine en riktig god jul og godt nytt år!

Halti kulturscene – Nordreisa kino – Nordreisa bibliotek – Nordreisa kulturskole

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin