Kaffekino med sterk film

Nordreisa kino fortsetter med det nye konseptet vi har kalt KAFFEKINO. Dette er filmperler/kvalitetsfilm som skal vises på andre dager enn de ordinære kinodagene.

Konseptet består blant annet av at det skal være ettermiddagsvisninger/matiné og at vi IKKE selger popcorn eller baconsnacks til disse filmene. I stedet serverer vi kaffe og kake, som er inkludert i prisen!

Filmen denne gang er «Håp», rost av både kritikere og publikum.
Hva skjer med kjærligheten når en kvinne midtveis i livet får tre måneder igjen å leve?

Anja lever med samboeren Tomas i en storfamilie med felles barn og stebarn. På Lille Julaften får hun en uhelbredelig diagnose. Alene med sorgen og redselen, erkjenner Anja nødvendigheten av Tomas sin fulle hjelp og støtte. I løpet av en juleuke kastes paret inn i et lynkurs i gjensidig tillit og felles kamp for å takle en uventet og for tidlig død. Kan de i denne krisen lære å elske hverandre igjen etter et langt samliv?

Filmen er basert på regissørens selvopplevde historie.

Aldersgrense 9 år

> Kjøp billett her eller i mobilappen eBillett

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin