Ørjan Burøe kommer høsten 2020

24. oktober 2020 står komiker Ørjan Burøe på Halti kulturscene med showet “Store Gutter Gråter Ikke”.

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

24. oktober 2020 står komiker Ørjan Burøe på Halti kulturscene med showet “Store Gutter Gråter Ikke”.

I tre år har Ørjan Burøe reist med showet «Fordommer» og spilt nesten 200 forestillinger med nærmere 40000 solgte billetter. Med «Store Gutter Gråter Ikke» lager Burøe nok en gang en morsom og personlig forestilling med tette punchlines. Vi håper at du ler og koser deg, og kanskje til og med gråter en liten skvett – om du tør.

Store Gutter Gråter ikke. Det sies at store gutter ikke gråter. Hvorfor ikke, egentlig? Ørjan Burøe påstår i alle fall at han ikke finnes noe redd for å vise følelser. Han kan fint dele det som skjer inni seg med Gud og hvermann. Det må rett og slett til, mener han, for da får vi en bedre verden – gjør vi ikke? Og så får vi masse stoff vi kan lage humor-show av. Heldigvis så er det lov å snakke om følelser i våre dager, snakke om det indre livet og ikke bare alt maset rundt oss. De fleste oppegående mennesker vet godt at det kan gå riktig galt med folk som ikke evner å uttrykke hva de føler. Så hva er det vi venter på? Store gutter gråter ikke. Joda, det gjør de, men de trenger bare en skulder å gråte på. Kanskje det kan være skulderen til Ørjan? For i kveld i det minste.

Billettsalget er i gang og billetter finner du i eBillett-appen eller her: https://ebillett.no/halti/739

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin