Sommerkino

Nordreisa kino blir å vise den kommende storfilmen «Løvenes konge» i sommer!

Disneys “Løvenes Konge”, regissert av Jon Favreau, tar oss med til den afrikanske savannen der en fremtidig konge blir født.

Simba forguder faren sin, Kong Mufasa, og aksepterer sin egne rojale skjebne. Men ikke alle i kongeriket feirer den nye løveungens ankomst. Scar, Mufasas bror – og inntil nå arving av tronen,har egne planer. Kampen om klippen fylles av svik, tragedie og drama, og fører til at Simba rømmer. Med hjelp fra nye venner må Simba finne seg selv og ta tilbake det som er hans. Med bruk av nyvinninger i filmskaperteknikker kommer verdsatte karakterer til live på en helt ny måte når Disneys Løvenes Konge kommer på kino i sommer.

Nordreisa kino vil vise filmen på premieredato onsdag 17. juli, samt søndag 21. juli. Billettsalg og klokkeslett blir annonsert snart.

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin