Tobias og dagen det smalt

Vinner av Heddaprisen for Beste barneforestilling 2018 kan du se på Halti kulturscene tirsdag 26. februar kl 18.00

Tobias har slått neseblod på Gøran – skolens skumleste gutt. «Ingen jenter får være med!» sa Gøran, men han vet jo ikke at Tobias ikke er Cecilie selv om han ser sånn ut. Ikke engang mamma og pappa vet at Tobias ikke er Cecilie. Bestevennen Pauline og den usynlige dinosaureksperten Konrad er de eneste som vet, og de prøver å hjelpe. Likevel føles det like ille som da meteoren kolliderte inn i jorden og dinosaurene døde. Hvordan skal Tobias forklare for alle sammen hvem han egentlig er? Kanskje er det nettopp en meteor som må til før ting kan bli bra igjen.

Forestillingen varer omlag 50 minutter og passer perfekt for barn i barneskolen og mellomtrinnet (+ voksne såklart)

På scenen finner du Kristine Myhre Tunheim, Jonas Delerud og Alexander Rindestu. Tunheim har hatt idéen til stykket og er også kjent i Nordreisa som en av regissørene av Kyläpeli – landsbyspel de to siste årene.

Kjøp billett her eller i mobilappen eBillett

Produksjonen er et samarbeid mellom Hålogaland Teater og Rimfrost Teaterensemble, gjennomført med støtte fra Norsk Kulturråd, Spenn.no, Fond for lyd og bilde, Statens kunstnerstipendForprosjekt og tekstutvikling ble gjennomført med støtte fra Dramatikkens hus, Fond for utøvende kunstnere, Ferske Scener, Tromsø Kommune, Seanse – senter for kunstproduksjon, ArtLab v/ Hålogland Teater og Radart.R

PRODUKSJON
Idé  Kristine Myhre Tunheim
Regi  Morten Røsrud
Dramatiker  Jenny Svensson
Dramaturg  Lina S. Killingdalen
Scenograf og kostymedesign  Mari Lotherington
Lysdesign  Øystein Heitmann
Komponist og lydprodusent  Aggie Peterson
Med  Kristine Myhre Tunheim, Jonas Delerud, Alexander Rindestu

Foto: Marius Fiskum

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Flere nyheter