Klart for nytt kinoår

Det er klart for de første kinovisningene i 2019. Nordreisa kino starter året med filmene “Dragetreneren 3” og “Bumblebee”

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Bumblebee in BUMBLEBEE, from Paramount Pictures.

Det er klart for de første kinovisningene i 2019. Nordreisa kino starter året med filmene “Dragetreneren 3” og “Bumblebee”

Først ut er den sjarmerende, underholdende og slagkraftige utvidelsen av den populære historien om Hikken, Tannløs og vikingene fra Borkøy.

Dragetreneren 3 er fortsettelsen på eventyret til Hikken og dragen hans, Tannløs. Hikken er blitt sjef for stammen, og har fullført drømmen sin om å lage et lite samfunn der drager og mennesker kan leve sammen side om side. Men farer truer landsbyen deres, og Hikken og resten av dragetrenerne blir tvunget til å sette kursen mot et nytt hjem. Da han var liten, fortalte faren hans historier om en myteomspunnen, hemmelig verden hvor dragene bor, og Hikken bestemmer seg for å finne ut av om dette stedet faktisk eksisterer.

Filmen har norsk tale.

Dragetreneren 3 er en film både små og store dragefans kan glede seg til, ifølge P3 Filmpolitiets anmeldelse

Se trailer for Dragetreneren 3

Transformers-forløper

Bumblebee er en forløper til Transformers-filmene og utspiller seg på 80-tallet. Michael Bay har overlatt regi-jobben til Travis Knight i denne filmen og man vil nok oppleve en litt annen Tranformers-film enn tidligere.

Handlingen utspiller seg altså på 80-tallet og følger forhistorien til Bumblebee. Charlie (Hailee Steinfeld) ønsker seg en bil til attenårsdagen, og kommer over en gul boble på en skraphaug i nærheten. Når hun tar den med seg hjem for å sette den i stand, oppdager hun at det skjuler seg noe helt annet bak karosseriet. Bumblebee har holdt seg i skjul fra forfølgerne sine, men nå er de på sporet av ham igjen.

Left to right: John Cena as Agent Burns and Bumblebee in BUMBLEBEE from Paramount Pictures.

P3 Filmpolitiet kaller filmen “sukkersøt og trivelig” og gir filmen en solid 4’er på terningen mens andre anmeldere kaller den beste Transformers-filmen noensinne!

Se trailer for Bumblebee

Se visningstider for filmene og kjøp billetter til høyre på nettsiden eller i mobilappen eBillett.

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin