Historisk kinoår

Aldri før har så mange gått på kino i Nordreisa som i 2018

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Aldri før har så mange gått på kino i Nordreisa som i 2018.

Når årets siste visning nå er gjennomført, viser opptellingen at 6759 besøkende har sett film på Nordreisa kino i året som har gått.
Det har vært 131 visninger og det gir et gjennomsnitt på 51,5 besøkende pr. visning. Dette er et snitt som er rimelig høyt på landsbasis, sammenlignet med andre kinoer.

Besøkstallet er en økning på 6,6% fra året før.

Norske filmer mest populær

Mest populære film i 2018 var naturligvis «Den 12. mann», som alene sto for flere enn 1000 besøkende. Samme film var forøvrig også den mest populære filmen i 2017, da den kom ut i romjulen og ble vist i begge år.

På andreplass finner vi en annen norsk storfilm, «Skjelvet», som med sine solide 357 besøkende havner likevel litt i skyggen av «Den 12. mann».

Populær eBillett

eBillett er den desidert mest solgte billettypen på Nordreisa kino og Halti kulturscene. 78% av alle kinobilletter i år ble solgt på forhånd gjennom eBillett-systemet.

eBillett er en trygg og enkel måte å kjøpe billetter på, som kan gjøres via mobilappen eBillett, som finnes både for iPhone og Android. Her kan du også lese om filmene og se trailere. Man kan også kjøpe billettene her på www.haltikultur.no, hvor man enten kan skrive de ut hjemme eller ta de med på telefonen.

eBillett er den tryggeste billetten, i den forstand at den kan ikke mistes. Selv om noe skulle skje med appen eller mobilen din, vil vi alltid kunne finne den når du kommer på kinoen.

Fornøyd kinosjef

Kinosjef Herdis Lindbom synes det er svært gledelig at så mange benytter seg av kinotilbudet i Nordreisa og at man tydeligvis har truffet bra med filmutvalget.

Nordreisa kino er alltid åpen for forslag og man prøver å gi et tilbud til så mange som mulig med de ressursene man har. Men selv om ressursene er begrenset og bredden er stor, med alt fra helt smale filmer til de største Hollywood-produksjonene, så klarer altså Nordreisa kino å levere et rekordresultat i 2018.

Ønsker du å gi kinoen innspill om filmønsker eller annen filmprat, meld deg gjerne inn i vår Facebook-gruppe.

Kinosjef Herdis Lindbom

Vi sees på kino i 2019!

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin