Røde Kors gir gratis kino

Kom i skikkelig romjulstemning med “Snekker Andersen og Julenissen”. Gratis billetter samt brus og popkorn får du hos Nordreisa Røde Kors

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Nordreisa Røde Kors inviterer barn og unge i Nordreisa til romjulskino (i samarbeid med Nordreisa Kino), fredag 28. desember – kl. 17.00. Billetten får dere av Nordreisa Røde Kors, sammen med èn liten snacksmeny bestående av 1 stk popcorn + 1 valgfri brus eller vann i kiosken. Arrangementet er altså gratis, og en liten julegave fra Røde kors til dere. 

Dette arrangementet er rettet mot alle barn og unge i Nordreisa, og derfor vil nettopp barn og unge prioriteres til dette arrangementet. Små barn kan selvfølgelig komme sammen med foreldre eller annet familiemedlem – gi beskjed om dette ved påmelding. 

For å sikre deg en billett, ta kontakt med Kirsten Pedersen enten på Facebook eller telefon 990 00 726 – så vil hun sørge for at du får din billett! 

Det er først-til-mølla prinsippet som gjelder. Billettene er u-nummererte, og det vil derfor ikke være mulig å forhåndsbestille seteønsker – altså er det fritt setevalg og først-til-mølla prinsipp som gjelder her også. 

OBS! Det er viktig at du melder deg på direkte til Kirsten Pedersen (990 00 726) for å få din billett, det er ikke mulig å kontakte kinoen for å få billetter. 

Bakgrunn: Nordreisa Røde Kors har fått midler av Gjensidigestiftelsen sin juleaksjon, for å arrangere aktiviteter som bidrar til å gi barn og unge “En helt vanlig jul” i 2018. Røde kors ønsker å bidra til at alle barn og unge, uavhengig av livssituasjon, skal føle at de har tilhørighet til et fellesskap og at de ikke er alene i julen. Mange barn og unge føler seg ensomme i julen, og for noen er julen en særlig tung tid – med mye tid til ettertanke og ofte negative emosjoner. Røde kors ønsker å gå i front for at alle skal være inkluderte, bli sett og ha muligheten til å bli behandlet helt likt – uten forskjeller, slik at julen blir en hyggelig og fin tid med positive minner for alle uansett alder. De Røde kors er i kontakt med uttrykker ofte at juletiden blir for lang, og ofte vanskelig og tom – og man håper å endre litt på dette med å skape et ekstra tilbud i romjulen.

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin