BabyOpera på kulturscenen

BabyOpera i samarbeid med Sámi Našunálateáhter Beaivváš
MAGO – En danseforestilling for barn fra 0 år

Regissør: Christina Lindgren
Koreograf og Danser: Hyun Kim
Musiker: Torgeir Vassvik

Myten om Mago er en skapelsesberetning fra Kwanbuk-regionen i dagens Nord-Korea. Det er myten om en gigantisk gudinne som heter Bestemor Mago. Hun lager alle de geologiske formasjonene på jorden ved hjelp av gjørme, bergarter og egen urin og ekskrementer. I vår tid har vi forskjellige vitenskapelige teorier om hvordan verden ble til, men vi syns likevel at det er et mysterium. Vi kjenner også til de naturlige vitenskapelige forklaringene på hvordan befruktning skjer, hvordan genetikk og miljø bestemmer hvem vi blir. Likevel er det ikke forståelig, – hvert barn er et mysterium. Vi trenger derfor poesi, bilder, musikk og dans for å beskrive, fantasere om og feire mysteriet. Vi må gjenskape skapelsens mysterium!

Forestillingen er tirsdag 11. desember kl 11.00

Kun 50 billetter selges. 

En voksen kan også komme alene på forestillinga, det er ingen aldersgrense. Men forestillinga er laget og tilpasset slik at de aller yngste (mellom 0 – 3 år) kan se/oppleve den.

Kjøp eBillett i mobilappen eller på ebillett.no/halti

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Flere nyheter