Gode idéer på landsbymøtet

Landsbymøtet 2018 gikk av stabelen i forkant av årets Landsbymarked og ble arrangert av Nordreisa kommune. 

Etter at alle hadde fått seg fiskesuppe laget ved Storslett skole, med hjelp av Said Nordin og Kristian Strøm, ledet ordfører Øyvind Evanger de rundt 50 påmeldte gjennom kvelden. Ordføreren redegjorde også for status på de tiltak man kom frem til på forrige landsbymøte i 2017.

De fremmøtte fikk med seg inspirerende innlegg fra Morten Schakenda, kjent som bakeren fra Lom, og daglig leder i ShopGrimstad.no, Anna Elise Svennevig. Sistnevnte har vært med på å lage et digitalt varehus/nettbutikk med flere butikker i Grimstad. 

Halti næringshage hadde fått oppgaven med å lede de påmeldte gjennom en idéprosess hvor det skulle ende opp i konkrete ting man skulle jobbe med i året som gikk. Deriblant digitalt varehus (shopReisa), felles nettside og næringslivpub. Mange av oppgavene falt på Nordreisa næringsforening.

Bakeren fra Lom fortalte om sine erfaringer

Anna Elise Svennevig fortalte om shopGrimstad.no

 Alle deltok i idéprosessen

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Flere nyheter