Feirer halloween med skrekkfilm

Nordreisa kino viser tradisjon tro en skrekkfilm på halloween og denne gangen er det «The Nun» som blir vist.

Når en ung nonne på et kloster i Romania tar sitt eget liv, sendes en prest og en novise, for å undersøke de mystiske omstendighetene rundt nonnens død. På oppdrag fra Vatikanet, risikerer de ikke bare livet men også sin tro og sjel. De konfronteres med en ondsinnet kraft i form av den samme demoniske nonnen som først terroriserte publikum i «The Conjuring 2». Forbered deg på det mørkeste kapittelet i Conjuring-universet..

Filmen har 15 års aldergrense og vises kun onsdag 31. oktober kl 20.45

Billetter finner du i mobilappen eller her

Se traileren her, hvis du tør…


Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin