Riseth og Hushovd inspirerte

Vidar Riseth og Thor Hushovd holdt hvert sitt inspirerende foredrag på Halti kulturscene denne mandags formiddagen.

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Vidar Riseth og Thor Hushovd holdt hvert sitt timelange foredrag på Halti kulturscene denne mandags formiddagen. Både politikere, næringsliv og skoleelever var tilstede under seansen.

Vidar Riseth er en tidligere proff fotballspiller som har spilt for blant annet Rosenborg, Kongsvinger, Luton, LASK Linz, Celtic, 1860 München, Lillestrøm SK og Strømsgodset. Han var også landslagspiller og fortalte blant annet om sine erfaringer fra den berømte VM-kampen mot Brasil i Marseille. Han trakk også linjer fra sine erfaringer i fotballens verden og ledelse innen næringslivet.

Thor Hushovd ble verdensmester i landeveissykling i 2010 og har 10 etappeseire i Tour de France. Han fortalte om sin reise fra barndommen og gjennom sin karriere som proff syklist. Han er i dag ambassadør for Arctic Race of Norway.

Arrangementet var en del av Forskningsdagene 2018 og lokal tilrettelegger var Halti næringshage. Arrangementet var i regi av Rema 1000 Nord,  som ønsker å bidra til lokalt entreprenørskap i regionen gjennom å ha kjente navn gi noen motiverende timer -både for lokalt næringsliv, kommunalt ansatte, politikere og andre.

Vidar Riseth

Thor Hushovd
Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin