Seminar om kroppspress

Entreprenør-elever arrangerer seminar om kroppspress og professor Jorunn Sundgot Borgen fra Norges Idrettshøgskole holder innlegg

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Entreprenør-elevene v/Nord-Troms videregående skole arrangerer seminar om teamet kroppspress mandag 24. september kl 17.00 på Halti kulturscene. I den anledning har de invitert professor Jorunn Sundgot-Borgen til å holde innlegg.

Sundgot-Borgen er professor i fysisk aktivitet og helse ved Seksjon for idrettsmedisinske fag ved Norges Idrettshøgskole. Hun tok mastergrad ved Arizona State University i 1985 og doktorgrad ved NIH i 1993. Sundgot-Borgen har arbeidet på Olympiatoppen og ledet ernæringsavdelingen der i mange år. Hun har vært nestleder og fungerende leder for Nasjonalt råd for fysisk aktivitet og er nå visepresident i Nordisk selskap for spiseforstyrrelser. Hun sitter i Medical and Scientific Expert Group for IOC. Hun er Fellow i ACSM, og Honorary Fellowship of the Faculty of Sport and Exercise Medicine RCPI (Royal College of Physicians of Ireland) & RCSI (Royal College of Surgeons in Ireland).

Forskningsområdene hennes er spiseforstyrrelser, vektregulering, menstruasjonsforstyrrelser og beinhelse.

Arrangementet er i forbindelse med Forskningsdagene 2018, er gratis og åpent for alle.

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin