Blueskveld på kulturscenen

J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters kommer for første gang til Nordreisa. Bandet har spilt sammen siden 1995 og har utviklet sin egen soul og eget sound. De regnes som hardtarbeidende og som et av det beste innen norsk blues. Sentralt står Jan Tore Lauritsen fjellstøtt med sitt italienske trekkspill og leverer vokale prestasjoner av høy klasse. Jan Tore trakterer også munnspill når bandet dykker ned i bluesens blåe hav. Dette er et must for alle som elsker blues, soul og Rock’n Roll!

Arrangementet har i utgangspunktet ståplasser, selv om det vil bli mulighet for sitteplasser for de som er tidligst ute.

Lørdag 15. september kl 20.00

Arrangementet har servering.

Kjøp billetter her eller i mobilappen

Del denne artikkelen med venner:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin